Plantas medicinales españolas: Origanum vulgare L. (Lamiaceae) (Orégano). - Muñoz Centeno, Luz María (Acta Botanica Malacitana, 2002)
Spanish medicinalplants. Origonum vulgare L(Lamiaceae) (Common marjoram). Palabras clave. Plantas medicinales, orégano, Origanum vulgare L. Key words. Medicinal plants, common marjoram, Origanum vulgare L.