Brais Fernández Prieto y Paula Gregores Pereira (eds.) (2025): Novas Aproximacións aos Estudos Literarios - Paradelo Veiga, Marinha (Analecta Malacitana. Revista de la sección de Filología de la Facultad de Filosofía y Letras, 2025)
Reseña de Brais Fernández Prieto y Paula Gregores Pereira (eds.) (2025): Novas Aproximacións aos Estudos Literarios